OpenUsource har været til Future of Web Design 2012 i London.

Når man er en nørd, er det altid rart at få kontakt til andre nørder. Nørder klinger meget af cola, slik og computer, men her snakker vi om at nørde i et fag og følge med i nye trends inden for både design og kode.

Så at sidde flere dage i London, sammen med en masse andre, der lige som os brænder for deres fag, var en pragtfuld oplevelse. Vi er blevet inspireret af de dygtigste i branchen, har lært en masse og fået fif fra hele verden, som hjælper os i kampen for et bedre internet.

Drupal var godt repræsenteret ved konferencen. Bl.a. Steve Fisher (@stevefisher) indehaver af firmaet yellow pencil. Han fortalte om vigtigheden af at oprette et responsive site's løbende, så kan man teste og designe efterhånden som projektet skrider frem. Mark Boulton (@markboulton) er en anden Drupal herre, der har udviklet/designet Drupal.org og er indehaver af firmaet markboultondesign: "We make smart, simple stuff; beautifully".

Responsive websites kan man sætte som overskriften på hele eventet. Der blev også fra flere fronter opfordret til tættere samarbejde mellem koder og designer. Alt sammen noget der bekræfter os i, at openUsource har gode forudsætninger for at være med i #FOWD - The Future of Web Design.