Så skete det. Drupal 7.0 er nu i fuld release. Vi er glade, for Drupal 7 byder på rigtig mange forbedringer på alle fronter. Et helt moderniseret administrativt interface gør de daglige opgaver i Drupal nemmere at finde og gennemføre.

Brugervenlighed er nøgleordet for Drupal 7. Mange nye og forbedrede funktioner er tilføjet specifikt til webmastere og indholdsredaktører. Med Drupal 7 kan du definere din eget indholdsstruktur og tilføje brugerdefinerede felter til indhold, brugere, kommentarer og meget mere.

Udvid dit websted med et af de over 800 moduler, der allerede er til rådighed for Drupal 7. Dit Drupal 7 websted vil være hurtigere, mere fleksibelt og kunne håndtere enorme mængder af trafik takket være forbedret JavaScript og CSS optimering, bedre caching og meget mere. Tusindvis af energiske og produktive mennesker arbejder sammen om løbende at forbedre Drupal, moduler, temaer og distributioner.

Drupal kan bruges til at bygge næsten enhver form for hjemmeside: fra blogs og mikro-websteder til store sociale netværk og portaler.

Release Party
I forbindelse med vores næste Drupal MeetUp i Aarhus, holder vi et Release Party, hvor vi kigger nærmere på nyhederne i Drupal 7. Tilmeld dig Release Party hér

Drupal 7 Marketing Video from Jeff Robbins on Vimeo.