Her ser du et udpluk af Drupal webløsninger vi har udviklet og supporterer. Find den drupal showcase der passer bedst til din situation og kontakt os for et uforpligtende drupal tilbud

IntraTeam

Drupal webudvikling

Et bredt udsnit af organisationer deltager i IntraTeams erfa-grupper heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. IntraTeam arrangerer intranetkonferencer, erfa-gruppe møder og arrangementer der giver inspiration og viden om intranet, SharePoint og markedsføring på nettet.
openUsource udvikler og vedligeholder IntraTeams vidensportal hvor medlemmer, i et drupal baseret web-community, kan dele erfaringer og viden.

evikali a/s

Drupal webudvikling

evikali a/s udvikler apps til erhvervslivet. Ved lancering af nye apps opstod behov for et nyt og enkelt design til website og app-ikoner. openUsource leverede Drupal design og website på rekordtid, så ikoner, bannere og website kunne præsenteres ved lanceringen af de nye produkter.

Trinity.dk

Drupal webudvikling

Trinity er et hotel-, kursus- og konferencecenter beliggende i Fredericia. Trinity havde brug for et nyt udtryk, som afspejler de fantastiske rammer i konferencecenteret ved lillebælt.
I samarbejde med WWI.dk har vi integreret et lækkert design i Drupal 7, som giver den daglige administration let og fleksibel håndtering af konferencelokaler, værelser, bestillingsformularer og nyhedsbreve.
Trinity har med Drupal 7 fået et super godt resultat, hvor det er nemt og hurtigt at få svar på de forskellige ting, man kan have som kunde. Websiden er læsevenlig – overskuelig og designet giver plads til flotte billeder.

Golf.dk

Drupal webudvikling

Dansk Golf Union og den private virksomhed GolfBox lancerede i tæt samarbejde en ny national golfportal.
Målet var at gøre Golf.dk til golfspillerens foretrukne klubhus på nettet.

Håbet var at skabe et samlet virtuelt klubhus for danske golfspillere på alle niveauer. Blandt funktionerne på sitet er tidsbestilling, turneringstilmelding, golfnyheder, debatforum, auktion, rejsebeskrivelser og instruktion.

openUsource stod for implementering af design, konfiguration af websitet samt programmering af specialtilpassede moduler til de mange funktioner på Golf.dk

skanderby

Drupal webudvikling

Skanderby skiftede navn og lancerede virksomheden i nyt design. openUsource stod for integration af design i Drupal, opsætning og programmering af special moduler til kursustilmeldinger, kampagner m.m.

mobilepeople

Drupal webudvikling

mobilepeople skiftede navn og dermed nyt design til hjemmesiden. openUsource hjalp med integration af design og features i Drupal.

Xsirius

Drupal webudvikling

Kasper - openUsource er designer og konsulent på min hjemmeside: www.xsirius.dk. Som sådan jeg kender Kasper som en meget kreativ og kompetent leverandør. Han er kunde orienteret, lytter opmærksomt til kundens behov og ønsker, og han leverer som aftalt til tiden. Han er pålidelig. Og hvad mere kan man bede om fra en webudbyder?

Ayurveda

Drupal webudvikling

Finn Rhode

Drupal webudvikling

Tandogmund.dk

Drupal webudvikling

Cyberhus

Drupal webudvikling

CEPOS

Drupal webudvikling

booq.dk

Drupal webudvikling

esaa.dk

Drupal webudvikling

Spilogmedier.dk

Drupal webudvikling

BestTellers

Drupal webudvikling

Det har været utrolig godt at arbejde sammen med openUsource, og jeg er yderst tilfreds med deres service og professionelle håndtering af samarbejdet.

Maria Bryld Hansen, BestTellers