Optimeret Drupalhosting fra kr. 79/md plus moms. Kontakt os for tilbud på t: 3025 3606 eller Skriv dine ønsker til os

Drupal hosting hos openUsource er meget mere end en webserver.

Vi har indgået samarbejde med GreenVolcano.dk og vi kan, sammen med Green Volcano, give jeres virksomhed en stærkere grøn profil ved at lade jeres digitale løsninger blive drevet af vedvarende energi.

Vores hosting inkluderer følgende Drupal features:

Båndbredde som passer til dig
Hos openUsource er der ingen hård grænse for hvor meget trafik der kan være til og fra dit Drupal site. Vi garanterer et samlet trafik-forbrug op til 50 GB/md., trafik herover kan være begrænset.

Automatiske Drupal sikkerheds opdateringer
Vi sørger for at din Drupal Kerne altid er up-to-date. Du kan være sikker på at dit Drupal site altid kører med den seneste Drupal-version, og dermed være sikker på at alle kendte sikkerhedshuller er lukket. Det giver dig den største sikkerhed mod hacker-angreb!

Drupal automatik
Vi sørger for at Drupal automatikken er i orden. Det vil sige at vi sørger for at periodiske job (cron.php) kaldes på dit Drupal site. Ingen tekniske forudsætninger er krævet her.

PHP the-drupal-way
Vi sørger for at Drupal har de bedste PHP-forudsætninger for at fungere. Det betyder at du kan være sikker på, at Drupal ikke "støder hoved mod loftet". Teknisk betyder det: memory_limit på 128MB, GD library, Imagemagick library, PHP mbstring, PHP register_globals = OFF.

LAMP - Linux, Apache, MySQL og PHP
Denne server-konfiguration anbefales af Drupal.org og det er hvad du får hos openUsource. Specifikt inkluderer det Debian, Apache 2.x, MySQL 5.x og PHP 5.x

Du kan få yderligere information og modtage et tilbud på Drupal hosting ved at kontakte os på info@openusource.com eller tlf. 8882 6520

Læs også om hvorfor vi foretrækker Drupal i vore egne webløsninger.

Læs mere om hvordan du bliver dygtigere til Drupal på vore Drupal kurser.