openUsource giver dig det bedste værktøj til at bringe dig tættere på dine kunder. Vi åbner nye og optimerer eksisterende salgskanaler på internettet og hjælper med at tiltrække nye og fastholde eksisterende kunder. Ved hjælp af åben software spreder vi dit budskab gennem internettet.

openUsource er et webbureau i Aarhus. Vi har over 10 års erfaring med Drupal CMS og er en aktiv spiller i det danske og internationale Drupal community.
Vi tager jævnligt til Drupal Konferencerne rundt omkring i verden for at holde os up to date med udviklingen inden for Drupal verdenen. Vi følger udviklerne af Drupal kerne-modulerne og bruger vores viden til at rådgive vores kunder om hvilke Drupal-moduler der mest værdifulde for dem.

Vi er comittede til Open Source CMS tankegangen om åben og delelig kildekode og skaber webløsninger der fokuserer på webbrugerens oplevelse.

Hos openUsource er vi eksperter i at designe, opbygge og vedligeholde Drupal.
Allerede fra idéfasen kan vi, som Drupal konsulenter, hjælpe og rådgive jer med hvilke Drupal moduler I bør vælge for at opnå den ønskede funktionalitet. Vi udfører også gerne implementering af Drupal design, og bidrager med specialudviklede Drupal moduler. Vi hoster mange af vore kunders løsninger på sikrede hostingservere i Cloud hosting og tilbyder skræddersyede hosting løsninger.
Du får en Drupal konsulent der følger dit web projekt hele vejen fra idé til drift.
Når vi leverer en Drupal løsning til følger vi ofte op med et Drupal kursus til dig og dine medarbejdere

Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.