Hos openUsource får du et website og webdesign der er bygget i Drupal™ helt fra bunden. På vores kickoff-møde skaber vi os et godt indblik i hvilke værdier jeres virksomhed står for, og hvilke behov I ønsker at dække med jeres website.

Vi researcher, indsamler data og spiser det råt. Vi opbygger en designmanual for websitet som opdateres hele vejen igennem projektet og vi gør hele processen transparant og overskuelig for jer i vores online projektportal.

Vi starter med at få styr på alt jeres indhold og de ønsker I har til nyt indhold. Vi laver et sitemap, der kortlægger hele sitet's indhold og flow. Vi arbejder os frem igennem vores 15 punkters responsive proces og midtvejs igennem processen, har vi data nok til at begynde at Drupal Designe jeres nye website.

ALT design begynder med streger på et stykke PAPIR! – Eller denne app ;)
Ud fra vores kickoffmøde, alt det indsamlede data fra vores research og disse stregtegninger laver vores dygtige webdesignere nu wireframes til jeres site.
Disse wireframes giver jer en rå-fortolkning af hvordan websitet kommer til at se ud. De giver jer helt styr på opsætningen og sammen med sitemap'et, også flowet og indholdet på siden.

Når vi sammen har fået lavet sitemap, wireframe og evt. sketchdesign helt på plads, åbner vi photoshop og begynder at tegne…

Skal jeres website være et responsive website?

Det handler om at få brudt jeres drupal webdesign op og tilpasset indholdet til de forskellige enheder man kan browse jeres website med. Vi optimerer jeres indhold, så det passer bedst muligt til lige netop den enhed man besøger jeres side med. Vi udarbejder igen nogle wireframes til jer, men her tilpasser vi dem forskellige breakpoints. Disse breakpoints viser hvornår et layout skifter fra én opstilling til en anden - alt efter smartphone / tablet-opløsing. Sådan et skift kunne f.eks. ske når man vender sin iPad fra horisontal til vertikal visning. Vores responsive process sikrer dig et optimeret responsivt drupal designet website.