Drupal er vores foretrukne Open Source CMS, når det gælder hjemmesider.

Hvad er Drupal?

Drupal er et gratis program til hjemmesider; et såkaldt CMS (Content management system) - altså, et program til styring af indhold på hjemmesider. Drupal er gratis og kan hentes på www.drupal.org.

Drupal er et meget fleksibelt CMS, som vedligeholdes og udvikles af et fællesskab på tusinder af brugere og udviklere. Drupal CMS har en meget høj grad af sikkerhed og benyttes af små og store organisationer som professionelt grundlag for både websider, webshops og intranet.

Drupal er internettets schweizer kniv. Drupal er baseret på moduler og kan skræddersyes til den enkelte opgave. Det gør Drupal anvendeligt til mange forskellige opgaver på internettet. Drupal benyttes til alt lige fra personlige blogs over effektive webshops til store virksomheds- og medieportaler.

Se hvordan du lærer mere om Drupal

Hvad kræves der for at din Drupal hjemmeside kan køre?

Drupal er skrevet i PHP og kræver en webserver med php installeret og en tilknyttet database. Den mest udbredte platform at køre drupal på er en LAMP software pakke.
Men drupal kan også køre på andre konfigurationer. Her kan du læse mere om mulighederne

Se hvordan du får hostet din Drupal hjemmeside hos os

Hvad kan vi hjælpe dig og din virksomhed med?

Hos openUsource er vi eksperter i at opbygge, vedligeholde og hoste Drupal hjemmesider. Vi samarbejder ofte med Hjemmesider.dk om produktion af Drupal hjemmesider
Allerede fra beslutningsfasen kan vi, som Drupal konsulenter, hjælpe og rådgive jer med hvilke Drupal moduler I bør vælge for at opnå den ønskede funktionalitet. Vi udfører også gerne implementering, og evt. udvikling specialudviklede Drupal moduler. Vi hoster mange af vore kunders løsninger på sikrede hostingservere i Cloud hosting og tilbyder skræddersyede hosting løsninger.

Se nogle af vores Drupal løsninger her

Drupal som eshop

Drupal integrerer perfekt med den suveræne Open Source webshop - Übercart, og gør dit drupal site til en fuld skalérbar eshop, med alle de oprindelige fordele ved Drupal.

Drupal giver din hjemmeside synlighed i google og de øvrige søgemaskiner på internettet.

På grund af Drupals enkle og fleksible opbygning er Drupal et meget søgemaskinevenligt CMS. Drupal SEO giver dig og din SEO-ekspert mange muligheder for at optimere din hjemmeside præcis til de søgeord du gerne vil findes på.
Når det gælder SEO i Drupal arbejder vi helt konkret med en SEO Checkliste over anbefalede Drupal moduler og god Drupal SEO i praksis. Dette maksimerer muligheden for synlighed af ​​din Drupal hjemmeside i de store søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing, osv.
Du skal være opmærksom på at disse værktøjer IKKE erstatter din SEO-konsulent, som bidrager med analyse af dit indhold i sammenhæng med de nøgleord din Drupal hjemmeside skal findes på. Men Drupal SEO pakken gør arbejdet med at optimere hjemmesiden nemmere og mere overskueligt.

Følg os på Google+